Grupa "Neon Saturdays" viesojas Anglijā
Publicēts 31. martā, 2014.
Šobrīd Latvijā Radio SWH bieži vien atskaņo Neon Saturdays dziesmas. Iepriekš šīs grupas faniem bija iespēja tikt uz koncertiem vien tikai Latvijā. Šogad grupa sarūpēja pārsteigumu Lielbritānijā dzīvojošajiem un martā ieradās prezentēt savu jauno albumu Lielbritānijas pašā vidienē. ABN acināja uz interviju Neon Saturdays grupas vokālistu Andri Ēveli.

Esam dzirdējuši ka koncerttūre esot izdevusies lieliski, jo tika saņemti vairāki piedāvājumi no Anglijas festivālu organizatoriem spēlēt viņu pasākumos. Angļu publikai jūs ļoti iepatikušies, tika nopirkti daudzi diski, un arī pašas vietējās angļu grupas esot teikušas labas atsauksmes un piedāvājuši spēlēt kopā vēl kādos koncertos.

Kā jums vispār patīk Lielbrtitānija un vai izdevās arī pabūt vienā no rokenrola mekām Londonā?

Sākšu ar to, ka koncerts Lielbritānijā bija pirmais mazais mūsu sapnīts. Visas grupas vārdā varu pateikt, ka mums tiešām patika. Cilvēki, kultūra - visa tā vide noteikti iedvesmo. Mūsu mājas šīs piecas dienas bija jaukā un skaistā pilsēta – Velingboro (Wellingborogh), kur ciemojāmies pie mūsu draugiem.

Jā, pabijām arī Londonā. Sajutāmies kā īsti ekskursanti, astoņu stundu laikā izbraukājām un izstaigājām pa visām skaistajām vietām un kultūras pieminekļiem. Mūsu galvenais apskates punkts Lodonā bija leģendārais Webley stadions, kur savu kāju ir spērušas lielākās pasaules mūzikas un futbola zvaigznes.

Kā jūs uzņēma angļu publika?

Lasiet vairāk:  http://www.anglobalticnews.co.uk/lv/grupa-neon-saturdays-viesojas-anglij%C4%81


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: