Latviešu grupa Albert Road britu konkursā «Live and Unsigned» reģionālajā finālā, kas notika 23. aprīlī, Bedfordā, tiek apbalvoti ar Vintage ģitāru.
Publicēts 12. maijā, 2012.
Latviešu grupa Albert Road britu konkursā «Live and Unsigned» reģionālajā finālā, kas notika 23. aprīlī, Bedfordā, tiek apbalvoti ar Vintage ģitāru.

....ABN. Latviešu grupa Albert Road britu mūzikas šova «Live and Unsigned» reģionālajā finālā, kas notika 23. aprīlī, Bedfordā, tiek apbalvoti ar Vintage ģitāru
Reģionālā fināla šovā, kas notika Anglijas pilsētā, Bedfordā, mūziķi sacentās ne vien par iekļūšanu konkursa pēdējā kārtā – fināla koncertšovā, kas notiks Londonas prestižajā O2 arēnā, 14. jūlijā, bet arī par dažādām vērtīgām un noderīgām balvām. 

 Labākie izpildītāji un jaunās grupas tika pie bezmaksas sesijām mūzikas ierakstu studijā, kvalitatīva skaņas aprīkojuma un mūzikas instrumentiem, kā arī – pie iespējas šovasar uzstāties mūzikas festivālos Apvienotajā Karalistē un citur Eiropā.

Grupa Albert Road reģionālajā finālā ieguva «Vintage Extreme Exposure» balvu – elektrisko, basa vai akustisko ģitāru 350 mārciņu vērtībā pēc pašu izvēles, un joprojām ar nepacietību gatavojas uzstāties šova finālā.
Savukārt, noslēdzošā fināla šova uzvarētāji balvā saņems elektriskās un basģitāras no Fret-King Black Label 2000 mārciņu vērtībā, 10,000 mārciņas skaidrā naudā, kā arī - sadarbības līgumu ar mūzikas ierakstu kompāniju.
Konkurss jaunajiem mūziķiem un grupām, kas vēl nav tikušas pie līguma ar ierakstu kompānijām – «Live and Unsigned», ir paredzēts kā atspēriena punkts, piepildot sapni par profesionālu karjeru mūzikas biznesā, tādēļ tā sponsori vēlas ne vien iedrošināt talantīgus jaunos mūziķus savu sapni piepildīt, bet arī – nodrošināt tos ar kvalitatīvu tehnisko aprīkojumu un mūzikas instrumentiem.
Atsevišķām jaunajām grupām ticis arī gods piedalīties dažādos Apvienotajā Karalistē norisošos un internacionālos mūzikas festivālos, kā, piemēram, Itālijā notiekošajā «Tour Fest», Zviedrijas «Peace and Love Festival» un Latvijas «Summer Sound» festivālā. 
Plašāku informāciju par «Live and Unsigned» konkursa norisi, fināla šova biļešu iegādi un konkursa noteikumiem var uziet, apmeklējot viņu mājaslapu:www.liveandunsigned.uk.com

http://www.anglobalticnews.co.uk/profiles/blogs/latviesu-grupa-albert-road-britu-muzikas-sova-live-and-unsigned-r 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: